Bestiar 20x20

Produs nou

Are la baza miniaturi medievale, adunate in colectiile care circulau in epoca provenind din cele mai mari muzee ale lumii.

Mai multe detalii

354,00 lei

Optiuni

  • Hartie manuala
  • Brosata
  • Română

1 Obiect

Lungime20 cm
Latime20 cm
ColectiaBiblio-Editii speciale ilustrate

Aceasta lucrare este o creatie editoriala Paideia, rafinata si inedită, conceputa in "stil" oarecum post modern: pune impreuna personaje alegorice descrise în celebra ficțiune-utopie a lui Dimitrie Cantemir "Istoria Hieroglifică" cu miniaturi animaliere din bestiare aparținând evului mediu târziu, mai ales cel din Aberdeen-Scotia; se pare că astfel de bestiare l ar fi inspirat să scrie celebra alegorie. 

Este o carte obiect, cu coperti facute din hartie manuala, imprimată pe hârtie ivoar, având toate insemnele unei editii prețioase: fiecare exemplar este inseriat de la A la C si numerotat de la 1 la 50; de asemenea este timbrat cu un exlibris semnat Mavrodin si poate avea un cd. cu muzici compuse de Dimitrie Cantemir. 

Poate fi o carte cadou care poate onora orice intentie cu acest sens. Pentru a accentua caracterul de cadou special ea poate fi pusă intr o cutie cu borduri de piele, elegantă, (personalizată).

Poate fi o carte de comandă pentru biblioteca proprie caz în care poate fi stampilata cu numele autorui si poate purta dedicația editurii pentru aceasta. 

Cumpărarea acestei lucrări o consideram un gest bibliofil, cultivat si onorant.

Există ediții creative care prelucrează aceleași surse de text si ilustratie în alte aranjamente si formate. 

Scrie o recenzie

Bestiar

Personalizare

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

30 alte produse in aceeasi categorie: