Bestiar 20x20

Produs nou

Are la baza miniaturi medievale, adunate in colectiile care circulau in epoca provenind din cele mai mari muzee ale lumii.

Mai multe detalii

354,00 lei

Optiuni

  • Hartie manuala
  • Brosata
  • Română

1 Obiect

Lungime20 cm
Latime20 cm
ColectiaBiblio-Editii speciale ilustrate

Aceasta lucrare este o creatie editoriala Paideia, rafinata si inedită, conceputa in "stil" oarecum post modern: pune impreuna personaje alegorice descrise în celebra ficțiune-utopie a lui Dimitrie Cantemir "Istoria Hieroglifică" cu miniaturi animaliere din bestiare aparținând evului mediu târziu, mai ales cel din Aberdeen-Scotia; se pare că astfel de bestiare l ar fi inspirat să scrie celebra alegorie. 

Este o carte obiect, cu coperti facute din hartie manuala, imprimată pe hârtie ivoar, având toate insemnele unei editii prețioase: fiecare exemplar este inseriat de la A la C si numerotat de la 1 la 50; de asemenea este timbrat cu un exlibris semnat Mavrodin si poate avea un cd. cu muzici compuse de Dimitrie Cantemir. 

Poate fi o carte cadou care poate onora orice intentie cu acest sens. Pentru a accentua caracterul de cadou special ea poate fi pusă intr o cutie cu borduri de piele, elegantă, (personalizată).

Poate fi o carte de comandă pentru biblioteca proprie caz în care poate fi stampilata cu numele autorui si poate purta dedicația editurii pentru aceasta. 

Cumpărarea acestei lucrări o consideram un gest bibliofil, cultivat si onorant.

Există ediții creative care prelucrează aceleași surse de text si ilustratie în alte aranjamente si formate. 

Scrie o recenzie

Bestiar 20x20

Bestiar 20x20

Are la baza miniaturi medievale, adunate in colectiile care circulau in epoca provenind din cele mai mari muzee ale lumii.

Bestiar

Personalizare

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

Text

loader

* cimpuri obligatorii

30 alte produse in aceeasi categorie: